keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Nyt-lehden sokkotreffit

Hesarin Nyt-liitteelle on mahdollista jättää 4.6.2012 asti hakemus, jonka kautta Nyt-liitteen toimittajat valitsevat pariskuntia sokkotreffeille. Mikäli onni potkaisee, Nytistä ilmoitetaan asianomaiselle viimeistään 8.6. ja itse deitit tapahtuvat 16.-17.6. Helsingissä. Lehti lupailee mahdollisesti tarjota myös jotain ohjelmaa deiteille.

Pariskunnat valitaan toimituksen toimesta hakemusten perusteella, johon löytyy linkki täältä. Osa sokkotreffeistä päätyy tarinaksi Nyt-liitteen sivuille.

Olen sen verran yllytyshullu, että saatan jopa pistää hakemuksen menemään, jos riittävästi yllytätte. Lukijat, mitä mieltä olette, ryhdynkö rustaamaan hakemusta? Olenhan jo kokeillut deittailua varsin monessa muodossa: pikadeittejä, sinkkubileitä, paritusta, nettideittejä – you name it!

Kasvojani ei tosin tulla näkemään Nyt-liitteen sivuilla, sillä suuren yleisön suhtautuminen sinkkuihin on melko negatiivinen (tämä on ainakin oma kokemukseni muutaman sinkkuna vietetyn vuoden jälkeen) enkä kaipaa lukijoiden ja mahdollisten puolituttujen sääliä tai kummastelua siitä, että ”ai, toikin on tommonen sinkku ja sen piti tommoseen lähteä, kun ei muuten miestä löydä”.

Pistäkäähän kommentteja tulemaan ja mahd. pian, sillä hakuaika päättyy jo maanantaina! Yllytän tässä samalla myös pääkaupunkiseudulla asuvia sinkkulukijoitani tarttumaan tilaisuuteen ja lähettämään hakemuksen :-)

Edit 31.5.2012 klo 20:15: Kommenttien perusteella minun on tartuttava tuumasta toiseen ja ryhdyttävä sanailemaan häikäisevän nasevaa hakemusta :-) Hakemuksen lähettäminenhän ei vielä yksin riitä, vaan minun on täytettävä toimittajien laatukriteerit sen suhteen, että tulen valituksi deittailijoiden joukkoon. To be continued...!

Edit 1.6.2012 klo 22:07: Hakemus lähetetty!! Sähköpostia odotellessa.. :-)

8 kommenttia:

  1. No mene ihmeessä, ja tietenkin yksityiskohtainen raportti meille tänne ;)
    Ja eihän sitä koskaan tiedä, jos sieltä vaikka löytyisi joku varteenotettava tapaus, kai sinne fiksujakin hakee (harkitsethan sinäkin sitä!).

    VastaaPoista
  2. Go for it! Voit olla esimerkkinä meille muille sinkuille :)

    VastaaPoista
  3. Mä myös ehdottomasti kannatan osallistumista! Ja tiettyhän raportti sitten tänne. Sun osallistuminen tekis koko hommasta paljon mielenkiintoisemman, koska sitten saataisiin tietää todellinen versio (sun versio) ja kaunisteltu (nyt-liitten versio) koko tapahtumasta! Reippaana sinkkuna nyt vain hakemus treffeille vetämään!

    VastaaPoista
  4. Kyllä vain, mukaan vaan! Me luetaan täältä sitten kaikki parhaat palat! ;)

    VastaaPoista
  5. Lisäsin tämän jo itse blogitekstiin, mutta laitetaan varmuuden vuoksi tänne kommentteihinkin siltä varalta, että joku ei huomaa uutta tekstinpätkää :-) Eli kommenttien perusteella minun on tartuttava tuumasta toiseen ja ryhdyttävä sanailemaan häikäisevän nasevaa hakemusta :-) Hakemuksen lähettäminenhän ei vielä yksin riitä, vaan minun on täytettävä toimittajien laatukriteerit sen suhteen, että tulen valituksi deittailijoiden joukkoon. To be continued...!

    VastaaPoista
  6. ---enkä kaipaa lukijoiden ja mahdollisten puolituttujen sääliä tai kummastelua siitä, että ”ai, toikin on tommonen sinkku ja sen piti tommoseen lähteä, kun ei muuten miestä löydä”.---

    Suuren yleisön keskimääräinen mielipide valtiofeministisessä, miehiä syrjivässä Suomessa -->

    Sinkkunainen sokkotreffeillä: Kaunis, koulutettu ja menestynyt nainen, jota ihan syystä ärsyttää miesten huonous, ja joka siksi surauttelee Citymarketista ostetulla dildolla kuten itsenäisen naisen kuuluu tehdä, ja aina välillä pokaa baarista jonkun komistuksen, jota ei kuitenkaan jaksa katsoa kovin kauaa, koska itsenäisten ja älykkäiden menestyjänaisten ei tarvitse katsella mitään luuserimiehiä tai muuten vaan sikamaisia miehiä kauaa. Tämän valitettavan miesten yleisen huonouden takia nainen joutuu kokeilemaan sokkotreffejäkin.

    Sinkkumies sokkotreffeillä: Ällöttävä luuseri, joka luulee että naisia voi treffata tosta noin vaan sokkotreffeillä. Mitä se oikein luulee? Luuleeko se oikeasti että sillä on mitään saumaa kauniisiin ja menestyviin naisiin? Ja sitä paitsi se runkkaa joskus kotona krapulassa miettien työkaverinaistaan, jolta sai pakit. Siis hyi yökötys mikä mies, siellä se runkkaa kaljapullo kädessä. Tollanen kaljamahakin, ei varmaan harrasta mitään liikuntaa. Ai salilla käy joskus, no sehän tiedetään mitä siellä tekee, käy vakoilemassa kun älykkäät ja menestyvät kauniit sinkkunaiset pitää huolta kehostaan. Siis hyi yök mikä hiippari. Just tollasia noi sokkotreffimiehet on. Siis yök miten huonoja miehiä Suomessa on.

    VastaaPoista
  7. Onkin kiinnostanut tietää, mitä kulissien takana tapahtuu noissa, raporttia olisi kiva saada. Aina se näköjään osuu ja uppoaa =D! News flash: kyllä tietyn iän ylittäneitä naissinkkuja katsotaan vähintäänkin yhtä kieroon kuin miehiäkin. Miksi ylipäätään ketään? En ymmärrä.

    Vasta provokaatio pakko heittää. Taas yllä yksi naisiin pettynyt mies, joka ei löydä itsestään mitään vikaa. Kas kummaa kun en koskaan oikeassa elämässä ole törmännyt tuollaiseen ajatuksenkulkuun, mutta erillaisilla palstoilla useampaan otteeseen ja aina MIEHILTÄ. Elän varmaankin jossain pullossa. Onneksi itselle ei näitä huonon itsetunnon omaavia, katkeria, suomalaisia miehiä ole osunut eteen. Ei baarissa eikä netissä. Vaan niitä ihania molemmissa, kiitos heille =). Yleensä kun ylläolevan sortin miehet kammoavat oikeasti itsevarmoja naisia ja etsivät jotain alistettavaksi ja ihmettelevät kun ei ketään itseään arvostavaa löydy. Samantyyliset ihmiset vetävät toisiaan puoleensa ja jos läpitunkeva asenne on tuo, ei kukaan "itsenäinen nainen" kiinnostu. Thaimaasta saa kyllä palvelijan halvalla. Jos parisuhde toisensa jälkeen epäonnistuu niin eiköhän meistä suurin osa etsi syytä sisältä. Muuta kun ei oikein voi muuttaa. Ainahan tietysti voi vaan huudella netissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netissä huuteluun moni näistä katkerista tuntuukin tyytyvän sen sijaan, että yrittäisi muuttaa jotain itsessään. Minäkään en muista törmänneeni katkeriin tosielämässä - ehkä he pitävät tunteensa piilossa ja oksentavat ne keskustelupalstoille tai vaihtoehtoisesti lymyävät pelkästään neljän seinän sisällä.

      Raporttia sokkotreffeistä on luonnollisesti tulossa, jos sinne asti pääsen - tiedä, miten valikoiva se Nyt-liitteen toimitus on ;-) Ja jos hakemuksia tulee satoja, niin heillä ei ehkä riitä resursseja kaikkien parittamiseen :-)

      Poista