sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Deitit yläilmoissa – uusi kymppikerho

Matkailulehti Mondo tietää kertoa, että lentoyhtiö KLM on lanseerannut Meet and Seat -palvelun, jonka avulla koneesta voi varata paikan kiinnostavan matkustajan vierestä. Lentolipun ostettuaan matkustaja pääsee näkemään koneen istumapaikkakartan, johon on päivitetty muiden matkustajien Facebook- ja LinkedIn-profiilitietoja näiden luvalla. Tulevaan vierustoveriin voi myös ottaa yhteyttä jo ennen lentoa esim. Facebookin kautta.

Palvelu on toistaiseksi käytössä vain muutamalla lentoreitillä, joista yksi on Amsterdam-New York. Ajatus kuulostaa sinänsä kiinnostavalta. Jos samaan koneeseen sattuisi osumaan potentiaalisen oloinen sinkkumies, ottaisin mieluummin paikan hänen kuin Mäntsälästä kotoisin olevan mummon tai kolmikuisen vauvan kanssa matkustavan äidin vierestä. Toisaalta New Yorkin lennosta voi tulla hyvin, hyvin pitkä, jos vieressä istuva sinkkumies sattuu olemaan pusakka- tai elevaattorimiehen hengenheimolainen... Jopa pidempi kuin korvakipuaan itkevän imeväisikäisen vieressä.

6 kommenttia:

  1. Minä nukun pitkät lennot, joten minua kiinnostaisi verotietoja enemmän syntymävuosi. En halua viereeni enkä taakseni ketään 2005 jälkeen syntynyttä.

    Toisaalta profiloinnin pitäisi olla aika tarkkaa, että estettäisiin tällaiset...

    VastaaPoista
  2. Uusi ekologinen deittausmuoto rikkaille, komeille ja kauniille.
    "Treffaa ihania ihmisiä ja katsele maisemia vuorokauden reissulla Azoreille ja takaisin. Paikan päällä voit syödä treffikumppanisi kanssa illallisen Michelin-tähdellä palkitussa ravintolassa ja nauttia kauniista maisemista. Todellinen luonnonystävän valinta, ja ilman häiritsevää 99% osuutta kansasta. Yöllä takaisin lentäessä mahdollisuus pieneen yksityissviittiin lentokoneessa."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinullahan on vielä parempi konsepti kuin KLM:llä. Voisit lyödä tuolla rahoiksi ja rahastaa rikkailta - tosin Suomen mittakaavassa palvelu ei välttämättä toimisi. Rikkaisiin jenkkeihin tuo varmaankin uppoaisi kuin häkä, ja sieltä löytyi riittävästi populaatiota eli asiakaskuntaa palvelulle.

      Poista
    2. Joidenkin yhtiöiden Airbus A380 -koneissa on hyttejä, joissa on vuode. Lentoyhtiöt kuitenkin korostavat, että vuode on tarkoitettu lepäämiseen. Hyttiin kuuluu kyllä myös shampanjapullo...

      Poista
  3. Saahan siitä samppanjapullosta korkattua yömyssyn.. :P

    VastaaPoista
  4. Kyllä on epätoivoista..

    VastaaPoista