keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Nainen: näin pääset eroon sinkkustatuksestasi puolessa vuodessa

Olen koko ajan kuvitellut, etten ole tavannut elämäni miestä, koska eteeni on sattunut vääränlaisia ihmisiä. Ihmisiä, joiden kanssa kemiat eivät ole syystä tai toisesta kohdanneet, jotka eivät ole vieneet jalkoja altani, joiden kanssa minulla ei ole löytynyt yhteisiä keskustelunaiheita tai kiinnostuksen kohteita. Miehiä, joilla on ollut huonot käytöstavat, puutteelliset sosiaaliset taidot ja vaatteet, jotka ehkä saisivat kuudenkympin ja kuoleman välissä olevan leskirouvan kosteaksi, mutta karkottavat tehokkaasti kolmekymppiset naiset. Miten väärässä olenkaan ollut!

Ongelmien (koska ongelmahan sinkku-status on) taustalla on arvostettu ja kansainvälisesti laajalle levinnyt suomalainen keksintö, tekstiviesti. Olen mennyt tekemään sen peruuttamattoman virheen, että viimeisen neljän vuoden aikana olen treffien jälkeen lähettänyt oma-aloitteisesti kahdelle miehelle viestin, jossa olen kiitellyt tapaamisesta ja kysynyt kiinnostusta uuteen tapaamiseen. Auts. Nämä kaksi viestiä ovat aiheuttaneet huonon karman, josta kärsin edelleen.

Tietämättäni olen samalla tappanut miehen saalistusvietin. Mies on pudottanut keihään kädestään ensimmäisen piippauksen jälkeen ja suunnannut mielenkiintonsa muualle. Tuunaamaansa autoon, huurteiseen kaljapulloon, jääkiekko-otteluun tai toiseen naaraaseen, joka tajuaa olla olematta yhtä tyrkky kuin minä. Sain palautetta aiheeseen liittyen anonyymiltä lukijalta, joka kauhisteli tekojani They’re starting to die on us –kirjoitukseni kommenteissa. Syyttävä sormi osoitti minua sanoen ”Sä oot s i n k k u ja se on ihan sun omaa syytäs”. Ei ihme, että se äitikin meni kuolemaan, kun uskaltauduin lähestymään miestä oma-aloitteisesti. Sai varmaan sydärin, raukka.



Happily ever after? Muista noudattaa sääntöjä, että pääset maaliin asti. (Kuva: filmreference.com)

Tästä intoutuneena päädyin kirjoittamaan kattavan ja toivon mukaan myös toimivan ohjeistuksen naisille siitä, miten miesten kanssa käyttäydytään. Rahat takaisin, jos ei toimi! Älkää tehkö samaa virhettä kuin minä. Unohtakaa tekstarit ja puhelinsoitot ja antakaa miehen viedä!

  • Älä ikinä, koskaan ota mieheen yhteyttä treffien jälkeen. Miehen saalistusvietti kuolee välittömästi etkä koskaan pääse uusille deiteille hänen kanssaan.
  • Jos mies lähestyy sinua treffien jälkeen tekstarilla tai puhelinsoitolla, älä vastaa heti. Pidä muutaman päivän radiohiljaisuus ja lähetä sen jälkeen niukkasanainen vastaus, jossa pahoittelet kiireitäsi. Älä kuitenkaan anna miehelle sellaista kuvaa, että olisit kiinnostunut hänestä. Hän saa luvan metsästää sinua ennen kuin pääsee maaliin asti. Hän palaa kyllä asiaan, jos on tarpeeksi kiinnostunut.
  • Jos mies yrittää tavoitella sinua useamman kerran, voit vastata kolmanteen puheluun tai tekstiviestiin. Näin et ole liian tyrkky.
  • Voit varmuuden vuoksi tallentaa kaikki tapaamasi miehet älä vastaa –osastoon. Näin muistat olla vastaamatta, kun puhelin soi.
  • Jos mies lähestyy sinua baarissa/kaupan kassajonossa/harrastuspiirissä, leiki vaikeasti tavoiteltavaa. Anna yksitavuisia vastauksia kysymyksiin ja anna hänen ymmärtää, ettei sinua voisi vähempää kiinnostaa. Muljauttele silmiäsi ja näytä kyllästyneeltä. Miehen saalistusvietti herää ja hän jatkaa piirittämistäsi takuuvarmasti, jos on aidosti kiinnostunut sinusta. Jos hän kyllästyy ja lähtee tiehensä, hän ei alun perinkään ollut järin innostunut, kunhan vain kokeili keihäänkärkensä terävyyttä huvin vuoksi.
  • Älä koskaan lähesty miehiä itse. Baarissa voit luoda nopean silmäyksen ympärillesi, mutta älä jää tuijottelemaan ketään silmiin puhumattakaan siitä, että kävelisit miehen luokse ja avaisit suusi. Miehen on päästävä saalistamaan myös urbaanissa kaupunkiympäristössä. Ihminen on vastikään oppinut kävelemään kahdella jalalla, ja vanhat tavat eivät unohdu hetkessä.
  • Mikäli olette päässeet ensideiteiltä pidemmälle eli tapailuun asti, älä tee sitä virhettä, että heittäytyisit aloitekykyiseksi. Mies on se, joka ottaa yhteyttä ja soittaa, jos on soittaakseen. Jos hän ei soita, hän ei ole kiinnostunut sinusta. Sinun on turha lähetellä perään tekstareita, joissa kyselet, mitä kivaa voisitte tehdä yhdessä ensi viikolla. Unohda hänet ja keskity viileän ulkokuoresi ylläpitämiseen muita, potentiaalisempia uroita varten.
  • On ihan ok myöhästyä treffeiltä. Kun sinua ei näy eikä kuulu, mies saa syyn soitella perääsi. Punaiset liivit ylle, lippaat täyteen ja jahti jatkuu.
  • Anna miehen ymmärtää, että tapailet myös muita. Näin et ainoastaan laukaise saalistusviettiä vaan myös kilpailuvietin, joka – kuten tiedämme – on yksi miehen voimakkaimmista vieteistä seksuaalivietin lisäksi. Kun olette ulkona, voit hienovaraisesti flirttailla muiden kanssa ja antaa hänen ymmärtää, että hän joutuu tekemään töitä eteesi. Jos hän on tosimies, pieni gorilla hänen sisällään herää, takoo rintaansa ja örisee ääneen. Hän haluaa olla se uros, joka pääsee parittelemaan kanssasi.
  • Voit ryhtyä aloitekykyiseksi vasta, kun suhteenne on virallistettu. Jos haluat naimisiin asti, suosittelen odottamaan kihlausta ennen kuin luovut yllä mainituista deittisäännöistä. Näin varmistat sen, että miehen mielenkiinto ja saalistajan vaistot pysyvät vireinä alttarille asti. Sen jälkeen voit relata.
Ugh!

(Kuva: evolutionfairytale.com)

7 kommenttia:

  1. Minä en välitä näistä peleistä. Jos jompaa kumpaa kiinnostaa niin se on paras tuoda esiin, muuten touhu ei etene, ainakaan minun kanssani.

    Tiedän, että on saalistaja-tyyppisiä miehiä, joille vaikeasti tavoiteltavan esittäminen on kuin muleta sonnille. En vain ole koskaan ymmärtänyt, miksi naiset niin mielellään lähtevät siihen leikkiin, koska sellaisten miesten mielenkiinto yleensä lopahtaa kun saalis on lopulta kaadettu. Siinä kohtaa miehen katse alkaa hakea jo uutta kohdetta. Liittyisikö se naisten hinku siihe, että saalistaja-miehet ovat yleensä niitä alfa-uroksia? Naiselle riittää saada oikeanlaiset geenit jälkeläiselleen, parisuhteesta ei niin väliksi.

    VastaaPoista
  2. Oma alalajinsa saalistajamiehissä on varattuja naisia metsästävä mies. Siitä saa varmaan kivasti buustia itsetunnolle, kun onnistuu kellistämään parisuhteessa olevan naisen. Muuta selitystä tälle fiksaatiolle en ole keksinyt.

    VastaaPoista
  3. Sinkkuus on ongelma vain jos sitä sellaisena pitää! ;)

    Listasi taisi olla jostakin jenkkiläisestä "Näin pääset naimisiin" -oppaasta. Ei kuulostanut kovin uskottavalle.

    Olen se ano, joka kehotti antamaan miehen ottaa yhteyttä EKAN kerran EKAN tapaamisen jälkeen.

    Sen tason "pidättäytyminen" on kaukana näistä listan - hupaisista - ohjeista.

    Kaikki on sitäpaitsi ihmis- ja tilannekohtaista.

    Pääsääntöisesti tuntuu, että suhde alkaa olevinaan "mukavammin" (siis jos alkaa), jos ei hypätä ekalla kertaa sänkyyn.

    Sekään ei väistämättä pilaa mitään. Paitsi sitten jos mies on niin vanhanaikainen, että katsoo asian loppuun katsotuksi. No, sellaisella miehellä ei muutenkaan tekisi mitään pidemmän päälle.

    Parasta mitä sinkku voi tehdä, on täyttää elämänsä mukavilla asioilla ja lakata ruikuttamasta sinkkuuttaan! (En viittaa tällä sinuun.)

    Sellainen ihminen löytää mukavan kumppanin, jonka oma elämä on täyttä ja joka ei elä tunnevajeessa.

    Yksinäisyyden ja rakkaudenpuutteen riuduttama ihminen on kuin valtava tyhjä aukko, jota kukaan ei pysty täyttämään. Se, joka yrittää, kääntynee pian kannoillaan.

    Kaikkia yksinäisiä (yksin elävä ei välttämättä tunne oloaan yksinäiseksi) neuvoisin tutustumaan syvemmin itseensä ja täyttämään itse omia tunne- ja muita tarpeitaan.

    Yksin tänne tullaan ja yksin täältä lähdetään.

    Se ei tarkoita sitä etteikö hyvä parisuhde olisi kuin piste iin päälle!

    Sellaisen voi muodostaa vain ihminen, joka ei ole sisältä tyhjä.

    Toivon sinulle kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  4. Miehiä neuvotaan joskus samaan. Sitten kun kumpikin leikkii vaikeasti saavutettavaa, niin ollaan pulassa.

    VastaaPoista
  5. Ohjeissani saattoi olla hieman ironiaa. Tai ehkä enemmänkin kuin hieman :-)

    Kiitos anonyymi, kaikkea hyvää sinullekin :-)

    VastaaPoista
  6. Minä erehdyin kerran baarissa lähestymään miestä, jonka tiesin erään tuttuni tutuksi ja tiesin, että meillä olisi yhteistä puhuttavaa. Sen illan jälkeen tavattiin pari kertaa, mutta sitten miehen kiinnostus lopahti. Kirjoitin asiasta entiseen blogiini, ja joku anonyymi tiesi heti kommenteissa, että oma syyni. Naisten ei IKINÄ kuulu tehdä aloitetta. Mies olisi kyllä kuulemma lähestynyt minua, jos olisi ollut kiinnostunut! Oma moka. Voi minua.

    VastaaPoista
  7. Niin, eikö olekin hienoa, että ihmiset, jotka eivät koskaan ole edes tavanneet sinua, tietävät paljon paremmin, mikä parisuhde-elämässäsi mättää, kuin sinä itse :-)

    VastaaPoista