sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Epic fail

Tämän täytyy olla noloin deittiviestiepisodi miesmuistiin. Sain nettideittipalstalla viestin mieheltä, joka kertoi itsestään lyhyesti ja kysyi, voisiko hän toimittaa kuviaan sähköpostiini. Ilmoitin, että toki hän voi laittaa kuvia tulemaan ja annoin sähköpostiosoitteeni. Sähköpostiini olikin saman päivän aikana ilmestynyt seuraava viesti:

Lähettäjä: kimmo.kimmonen@kimmonen.com
Aika: 29.2.2012 klo 18:06
Otsikko: Kuvat

Moi,

Kiitos kuvasta – kaikenlaista hässäkkää tässä, palailen myöhemmin!

T:Kirsi

Kirsi? Mikä v..n Kirsi? Tarkistin lähettäjän uudestaan. Kyllä, Kimmo Virtaselta minulle. Kärsiikö mies identiteettiongelmista? Onko Kirsi yksi hänen sivupersoonistaan? Viestin mukana ei ollut liitetiedostoa, joten luvattuja kuvia en saanut. Sitten huomasin, että viesti jatkuu ja skrollasin sivua alaspäin.

Lähettäjä: kimmo.kimmonen@kimmonen.com
Vastaanottaja: kirsi.kirsinen@kirsi.com
Aika: 28.2.2012 klo 14:15
Otsikko: Kuvat

Moikka

Tässä pari kuvaa, ilmoittele mitä mieltä olet :-)

T:Kimmo

Mies oli siis edelleenlähettänyt minulle Kirsi-nimiseltä naiselta saamansa vastauksen ja heidän keskinäisen kirjeenvaihtonsa. Faaail! Tunsin lähes myötähäpeää miehen puolesta. Vastasin hänelle, että hänen lähettämänsä viestin mukana ei ollut liitetiedostoa ja toisekseen olen joutunut osalliseksi hänen ja jonkun Kirsin väliseen sähköpostikeskusteluun. Mitä mies vastaa? Ei mitään. Tilanne olisi vielä ollut pelastettavissa pahoitteluilla ja ”voi ei, miten nolosti pääsi käymään” –henkisellä vastausviestillä. Kimmo päätti kuitenkin ratkaista asian suoraselkäisesti työntämällä päänsä pensaaseen. Tyypillistä.


2 kommenttia:

  1. Tämä postauksesi oli itselleni ensimmäinen, joka ei ärsyttänyt vaan nauratti.

    VastaaPoista
  2. :oD Joo, näitä kädettömiä netinkäyttäjiä on aika lailla liikkeellä. Monet eivät tiedä piilokopio-kentästä vaan esittelevät kilpailijat toisilleen heti otsikossa. Aina välillä joku (siihen saakka) anonyymi onnistuu copy-pasteamaan mukaan oman allekirjoituksensa jostain vanhasta viestistä. Parempiin kameroihin voi tallentaa oman nimensä, jonka kamera laittaa sitten automaattisesti kaikkien kuvien arkistotietoihin - myös "anonyymissä" blogissa... Lista taitaa olla loputon.

    VastaaPoista