tiistai 28. helmikuuta 2012

Mitat: 19/16

En ole aikoihin raportoinut nettideittiviestejäni blogissa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että revittyäni hiuksiani turhautuneena viestien tasosta johtuen suljin profiilini alkusyksystä. Verenpaineeni alkoi nousta vaarallisen korkealle ja pelkäsin kaljuuntuvani. Muutamassa kuukaudessa sitä kuitenkin kummasti unohtaa, minkälainen määrä paskaa inboxiin valuu netin likavesiputkistoja pitkin. Onneksi muistiani virkistettiin välittömästi, kun avasin profiilin uudestaan muutama viikko sitten.

Viralliset avajaiset suoritti amis, jolla oli profiilikuvassa kaulassaan iso, kullanvärinen leijonariipus. Joku ehkä kysyy nyt, onko leijonariipus todellakin syy antaa rukkaset miehelle. On. Todellakin. Samoin maihinnousukengät, buutsit tai natsihenkinen maiharitakki, joka on pahimmassa tapauksessa koristeltu rakkaan kotimaamme lipulla ja/tai ”Kiitos 1939-45” –merkillä.

Seuraava mies räjäytti potin. Hän aloittaa profiilitekstinsä negaatioilla, joissa ruikuttaa, ettei saa naisilta asiallisia vastauksia. Seuraavaksi hän kysyy, mitä vikaa on seksissä ja ilmoittaa, että deittipalvelua käyttävät naiset ovat tekopyhiä ja kaksinaismoralistisia. (Vastakkaisen sukupuolen haukkuminen on aina tehokas keino päästä treffeille. Ylipäätään, kun haluaa joltakulta jotain, tämä kannattaa ensin haukkua pystyyn.)

Hän listaa pitkän listan ominaisuuksia, joita naiselta haluaa, mm.: Rohkea ja avoin ja estoton ja seksuaalinen, en jaksa pihtareita enkä ujoja tai liian konservatiivisia. Ihanat tytöt nielee, antaa kakkosta ja tykkää välillä peuhata tyttöjen kanssa :-) Lempiasioissa on – ylläripylläri - ensimmäisenä mainittu hyvä seksi unohtamatta Bemaria, XBoxia ja IPadia. Profiilikuvassaan mies esittelee rannalla hauistaan ylävartalo paljaana. Toivotan hänelle onnea sen oikean löytämiseen. Sitä tarvittaneen, paljon.

Yksi miehistä oli lähettänyt minulle pitkähkön sepustuksen itsestään ilman kappalejakoja. (Tässä vinkki kaikille, jotka kirjoittavat nettiin: käytä kappalejakoja ja pistettä sekä pilkkuja. Kirjoita lyhyitä kappaleita. Pisteen ja pilkun jälkeen käytetään välilyöntiä.) Kun kävin katsomassa miehen profiilia, totesin, että hän oli kopioinut profiilitekstinsä minulle lähettämäänsä viestiin sellaisenaan. Säästäähän tuo toki aikaa, mutta tuskin tekee vaikutusta kovinkaan moneen.

Miehen profiilitekstissä oli järkeviäkin juttuja, mutta lopussa kiitos seisoi – siis todellakin seisoi: Jos tykkäät isosta, niin minä olen lottovoitto: 16 cm paksu ja 19 cm pitkä!. Kiitos, kun jaoit tämän kanssani. Tiedoksi miehille: naisen emätin on keskimäärin 7-10 cm pitkä ja kiihottuessa naisesta riippuen hieman pidempi, joten yli 20-senttisistä vehkeistä suuri osa arvokasta ja miehelle niin rakasta lihaa jää kokonaan hyödyntämättä. (Sori. Kuohitsin juuri isomunaisten miesten itsetunnon. Toisaalta se ei ole alunperinkään ollut kovin kestävällä pohjalla, jos totta puhutaan.)

Luonnollisesti joukkoon mahtuu myös muutama ”moi mitä kuuluu” –viesti. Edellä mainittujen helmien lisäksi vaihdoin muutaman viestin miehen kanssa, joka lähestyi minua yhdellä lauseella. Hän kysyi, olisinko kiinnostunut hänestä tai löytyisikö halukkuutta tavata livenä. Miehen profiili oli lähes tyhjä, joten vastasin hänelle, että annetuilla tiedoilla on suhteellisen hankalaa arvioida kiinnostukseni tasoa.

Mies toimitti vastausviestin mukana linkin kuvagalleriaan, josta löytyi Irc-galleria-pissis -tyyppisiä posetuskuvia. Kun vastasin, etten edelleenkään tiedä hänestä mitään, hän vaivautui kirjoittamaan itsestään yhdellä lauseella (harrastus, työ) eikä yhdessäkään viestissä paljastanut minulle esimerkiksi etunimeään allekirjoituksen muodossa. Salaperäistä leikkivät miehet ovat niiiin out. He voivat puolestani leikkiä ”mä en kerro sulle mitään itsestäni” –peliä keskenään.

Tässä tältä erää. Deittejä odotellessa.

12 kommenttia:

  1. Nyt kiinnostaisi tietää poimitko joukosta tänne vain ne pahimmat ylilyönnit vai ovatko nämä hyvinkin tyypillisiä lähestymisiä?

    Ja toisaalta onko tuollainen arkipäivää kaikille nettideittailua harrastaville naisille vai onko profiilissasi kenties jotain sellaista joka houkuttelee erityisesti näitä "alfauroita" :)

    Kiitos joka tapauksessa päivän nauruista ja piristyksestä. Jos tämä on naisille tulevien viestien yleinen kuva, niin miehenä nettitreffeillä massasta edukseen erottuminen ei vaatine ihmeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki poimin tänne "parhaat palat", sillä lukijoita tuskin kiinnostaisi lukea raporttia ns. tavallisista ja neutraaleista viesteistä. Nyt täytyy kuitenkin todeta, että profiilini avaamiseen jälkeen en ole oikeastaan saanut juuri muita viestejä kuin yllä mainitut. Joukossa oli pari asiallista, mutta lähettäjät menivät ikärajaukseni ulkopuolelle (toisin sanoen olivat liian vanhoja minulle).

      Kun aikanaan avasin profiilini ensimmäistä kertaa, sain muutamassa viikossa reilusti viestejä, joista suurin osa oli asiallisia. Sittemmin viestien määrä on hiipunut ja asiallisten viestien määrä laskenut dramaattisesti. Missä syy, sitä en tiedä.

      Poista
    2. Miehinen itsetuntoni on musertunut. Penikseni on huomattavasti pienempi kuin kyseisen tarjokkaan 16/19. En varmaan saa koskaan naista 12/14 penikselläni? Tyydyn siis rukkailemaan itsekseni, ei minusta ole iloa kenellekkään. Vaikka kuinka yrittäisin tyydyttää naista henkinen minäni, kieleni, käteni, penikseni ei vaan millään riitä, olen hylkiö. Olen arvoton.

      Poista
  2. Saat kyllä nettideittailun kuulostamaan hirvittävän työläältä puuhalta.
    Itselläni ei ole siitä minkäänlaista kokemusta, ja juttujasi lukeneena tulee mieleeni vain, että onneksi ei.

    Onko se kuitenkin edes joskus jännittävää, kutkuttavaa, hauskaa, mielenkiintoista...
    no, sellaista kuin elokuvissa? :D

    Isla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovin monilla nettideiteillä, joista olisin aidosti oikeasti nauttinut, en ole käynyt. Olen tosin sen tyyppinen ihminenkin, etten jaksaisi jauhaa niitä näitä ventovieraiden kanssa - lukuun ottamatta joitakin poikkeuksia, sillä joskus vieraan ihmisen kanssa tulee hämmästyttävän hyvin toimeen jo ensitapaamisella. Itselleni näin tapahtuu kuitenkin harvoin, joten yleensä olen maani myynyt jo siinä vaiheessa, kun raahaudun deittipaikalle ja oletan pettyväni taas ja jälleen kerran.

      Kaikki sinkkuystäväni ovat myös kokeilleet nettideittailua, mutta hekin ovat sulkeneet profiilinsa turhautuneena. Tunnen tosin henkilökohtaisesti joitakin pariskuntia, jotka ovat tavanneet netin kautta, joten ilmeisesti parin löytäminen netistä ei ole puhtaasti urbaanilegenda.

      Poista
    2. Se on ihan teidän naisten oma vika, jos luotte päähänne jotain kuvitelmia, että siellä ruudun toisella puolella kirjoittelee joku Mikko Leppilammen näköinen Rovio-miljonääri. Eihän sellaisten fantasioiden jälkeen voi muuta kuin pettyä. Naisilla on huono realismin sietokyky.

      Poista
  3. Oletan että tuo 16cm paksuus ei tarkoita halkaisijaa vaan esimerkiksi ympärysmittaa, sillä muuten penikseni on kyllä ihan väärän muotoinenkin.

    VastaaPoista
  4. Löysin vasta nyt blogisi (enkä taida edes kehdata tunnustaa millä google haulla tänne päädyin ;-) ), aivan loistavaa tekstiä, jollain tavalla erittäin kannustavaa huomata, että muillakin on samoja kokemuksia & ajatuksia nettideittiviesteistä & itse niistä mahdollisista deiteistä... Iso kiitos siis illan piristyksestä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristävästä palautteesta! :-) Raportteja erinäisistä nettideiteistä ja saamistani viesteistä löytyy enemmän blogini vanhasta osoitteesta, http://sinkkuelamaahellsinki.vuodatus.net/

      Poista
  5. Juuri laitoin profiilin 24:lle, ja on tullut jo niitä parin sanan tervehdyksiä ja putkeenilmanvälimerkkejäkirjoitettujaviestejä, heppuja jotka eivät kerro mitään ja lihaspullistelukuvia. Nuo seksinnälkäiset ruikuttajat vielä puuttuvat, mutta koputtelen puuta.

    Työskentelen itse kielen ja kulttuurin parissa ja kerron sen profiilissakin. Se ei vain riitä vinkiksi siitä, että huolella kirjoitettu viesti tekisi vaikutuksen. Yksi viesti tuli, missä ihmeteltiin miten pystyin kirjoittamaan niin paljon kuvaukseen itsestäni, "ootko vähä koppava akka". Ja minä kun luulin tekeväni palveluksen molemmille, kun kerroin itsestäni ja toiveistani? :) Millainen sen profiilin tulisi olla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tietäisin vastauksen, pitäisin varmaan omaa hääblogia tai vaihtoehtoisesti ihmissuhdeblogia, jossa kertoisin kullanarvoisia vinkkejä profiilitekstin laatimiseen kokemuksen syvällä rintaäänellä :D

      Viitaten tuohon saamaasi viestiin, minä sain kerran viestin, jossa mies ilmoitti, että vaikutan profiilitekstini perusteella omahyväiseltä ja pinnalliselta, mutta jos en ole, voisinko laittaa viestiä takaisin. Joo.

      Itse höllentäisin ehkä kriteereitä tuon kielen suhteen. Kovinkaan moni ei loppupeleissä työskentele ammatissa, jossa vaaditaan virheetöntä kirjoitustaitoa, vaikka kyseessä olisikin korkeasti koulutettu ihminen, joka työskentelee vaativissa työtehtävissä. En minäkään silti juurikaan lämpene niistä pötköön kirjoitetuista viesteistä, jotka ovat täynnä kirjoitusvirheitä.

      Poista