sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Helsinki, tuo pieni suuri pääkaupunkimme, part II

Tapasin viime viikolla ystäväni Sadun, ja kävimme läpi 24:sen sutinaa.

”Mä kirjoittelen tällä hetkellä vain yhden miehen kanssa”, Satu sanoi.
”Ai jaa, minkälaisen?”
”Se on semmonen talouspäällikkö. 37, asuu Vantaalla rivarissa.”
”Öö tota, mäkin olen kirjoitellut tässä muutaman viikon semmosen 37-vuotiaan talouspäällikön kanssa, joka asuu rivarissa Vantaalla. Mikä sen sun talouspäällikön nimi on?”
”Aki.”
”Niin tonkin.”
”Häh? Mut mähän kysyin sulta, että mikä sen talouspäällikön nimi on, jota sä tapailet, ja sä sanoit, että Antti!”
”Joo joo, mutta mulla on nyt kierroksessa kaksi talouspäällikköä, Antti ja Aki!”

Olimme viikkokausia kirjoitelleet saman miehen kanssa toisistamme tietämättä. Aki on siis bonarimies ja Antti herra nro kolmonen. Olin jo sopinut alustavasti tapaamisesta Akin eli bonarimiehen kanssa, joten päätimme, että minä tapaan hänet, ja Satu ilmoittaa miehelle vetäytyvänsä sattuneesta syystä ainakin toistaiseksi kirjoittelusta.

Kului muutama päivä, bonarimiehestä ei kuulunut mitään. Sitten hän ilmoitti kummallekin  tuntevansa itsensä idiootiksi ja totesi, ettei ole tästä johtuen kiinnostunut tapaamaan kumpaakaan meistä.

Lukijani epäilivät, että minulle ei kehity tunteita herra nro kolmosta kohtaan, kun pyöritän muutamaa miestä yhtä aikaa. No, nyt on sekin ongelma ratkaistu, kun bonarimies on poissa kuvioista :-)

9 kommenttia:

  1. Kääks...mulle tulee deja vu. Musta yksi mun nettideittaava tuttavani kävi laulamassa jonkun talouspäällikön kotona rivarissa tossa keväällä karaokea...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vantaan rivareissa asuu paljon talouspäälliköitä :o) On eria jos samanniminen ja -ikäinen talouspäällikkö asuu samassa kaupunginosassa, sitten saattaapi olla kyse samasta yksilöstä.

      Poista
  2. Helsinki, tuo pieni suuri pääkaupunkimme, part III :D

    VastaaPoista
  3. Olin viime viikolla nettideiteillä Stadissa. Nainen tekee töitä samassa pienessä tiimissä kuin nainen, jota tapailin keväällä. En maininnut asiasta, vaikka ehkä olisin saanut hyvät referenssit.

    VastaaPoista
  4. Miksi tapailette jotain talouspäälliköitä? Talouspäälliköt ovat säännönmukaisesti joko jotain anaalisia niuhottajia, tai itsekkäitä, ahneita ja vallanhimoisia narsisteja.

    VastaaPoista
  5. Hah:) 31v mies, mun teki kyllä mieli sanoa jotain samansuuntaista rivitaloissa asuvista talouspäälliköistä, mutta en ehkä käyttäisi ihan noin tiukkoja sanamuotoja. On niitä muutama ihan hyväkin tyyppi tullut vastaan, joten ei nyt tuomita vielä ihan koko genreä. Ehkä toivoa on talouspäälliköidenkin suhteen.

    Nainen kolkyt jotain.

    VastaaPoista
  6. Eihän tuo talouspäällikkö olisi saanut tietää kuviosta ellette Satu tai sinä olisi hänelle sitä kertoneet. Ymmärrän hyvin, että miehelle tuli höntti olo ja hän halusi vetäytyä takavasemmalle. Yleisesti ottaen olen rehellisyyden kannattaja henkeen ja vereen; ehkä tuossa tilanteessa Satu olisi voinut vetäytyä johonkin tekosyyhyn vedoten ja mikäli sinusta ja miehestä ei olisi tullut mitään, hänelle olisi voinut kertoa totuuden jälkikäteen.

    Toivottavasti sinä tai Satu ei menettänyt elämänsä miestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, tottahan tuo on. Minusta olisi kuitenkin tuntunut tyhmältä mennä miehen kanssa treffeille ja vaieta asiasta täysin. Ehkä tuota miestä ei oltu tarkoitettu kummallekaan meistä :-)

      Poista
  7. 31v mies, meinaat etteivät nämä kaupallisen alan naikkoset, joille tärkeintä elämässä vaikuttaa olevan pukeutuminen, hiustyyli ja meikkaus, ole ihan samaa ihmisryhmää kuin keskiverto talousjohtajat?

    Eivätköhän nämä tytöt ole olleet ihan koko ajan juuri näiden talouspomojen perässä. Johtajathan nyt luonnollisesti ovat naisten tyypillinen ihanne. Tästä preferenssistä seuraten, baarintiskillä kaikki miehet ovat pomoja. Vaikka olisit bussikuski, olet kuitenkin titteliltäsi vaikka turvallisuusjohtaja, "Meidän firmassa johtajatkin tekevät töitä." Tämä menee usein aivan naurettavuuksiin asti. Tavan takaa näkee kuuden hengen pajoja, joissa on viisi erilaista johtajaa ja sihteeri. Se sihteeri on tietenkin firman ainoa naistyöntekijä. Jos tämän sukupuoli olisi mies, olisi firmassa sitten myös talousjohtaja.

    No SH lienee jo ehtinyt tarkistaa, että firma on sentään edes keskikokoinen. Ei kait mies muutoin olisi riittävän uskottava.

    Mutta en nyt aivan yhtä raadollista persoonallisuusanalyysiä tekisi talousjohtajista kuin 31v mies edellä, enkä nyt kovin pitkälle meneviä analyysejä tekisi ammattialan perusteella. Vaikka voi toki olla että monet yleistykset ovat tosia. En taida tuntea yhtään talousjohtajaa, ainakaan kovin läheisesti. Kyseessä lienee melko sisällötön ja ansion saamiseen tähtäävä ammatti, mikä ehkä kertoo jotain arvomaailman painopisteistä. No olettaisin, että useimmilla on takana jotain melko pragmaattisesti suuntautuneita kaupallisia opintoja, eli kyseessä harvemmin on vain ajautuminen tehtävään. Mutta kait useimmat ihmiset tekevät työtään vain elantoaan varten.

    VastaaPoista