keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Bitterness is like cancer. It eats upon the host.

Jatkan siitä, mihin edellisessä kirjoituksessani jäin eli katkerista at-miehistä. Painotan heti alkuunsa, että kaikki at-miehet eivät ole katkeria, ja kirjoitukseni käsitteleekin niitä herroja, jotka muun muassa pyörivät netin keskustelupalstoilla ja blogeissa haukkumassa ja vihaamassa naisia.

Mitä tahansa nainen sanoo tai tekee, nainen on katkeran at-miehen mielestä lähtökohtaisesti paha. Maailma on mustavalkoinen: naiset vs. miehet. Tai oikeammin: naiset vastaan at-miehet. Naisrintamalla menestyvät miehet nimittäin ovat lähes yhtä pahoja kuin naiset.

Katkeran at-miehen mielestä naisten syytä on ainakin:
  • Afrikan nälänhätä
  • Intian kastijärjestelmä
  • eroosio
  • Afganistanin ja Irakin sota
  • läntisen maailman ylivelkaantuminen ja eurokriisi
  • Pohjois-Korean diktatuuri
  • Itämeren saastuminen
  • leipäjonot ja romanikerjäläiset
At-mies laittaa naisen syyksi myös sen, että hänen pyörästään puhkeaa kumi (vaikka yhtäkään naista ei näkyisi mailla eikä halmeilla), että hän saa potkut (vaikka työpaikalla ja johtoryhmässä olisi pelkästään miehiä) ja että hän nyrjäyttää nilkkansa sählytreeneissä (vaikka kyseessä olisi miesten muodostama joukkue).

Siinä missä at-mies on aina täysin syyntakeeton omalle kohdalleen osuneista epäonnen sirpaleista, naiselle tapahtuvat vastoinkäymiset sen sijaan ovat aina naisen omaa syytä ja lisäksi nainen ansaitsee ne. Jos nainen raiskataan, hänen pyöränsä varastetaan, häntä kiusataan työpaikalla, hänen isoisänsä kuolee tai hänellä on väkivaltainen puoliso tai mies, joka pettää häntä, hän saa vain ja ainoastaan katsoa peiliin. Viimeksi mainitut ihan erityisesti ovat naisen omaa syytä - mitäs meni ja otti jonkun muun kuin katkeran ja naisvihamielisen at-miehen, joka olisi pitänyt häntä kuin kukkaa kämmennellä ja pysynyt uskollisena hamaan hautaan saakka. At-mies tuntee lisäksi hienoista tyytyväisyyttä jokaisesta naiselle tapahtuneesta vastoinkäymisestä.



Edellisessä kirjoituksessani kerroin, että at-miesten mielestä ruma mies ansaitsee kauniin naisen. Sama ei ilmeisesti kuitenkaan päde toisin päin siteeraamieni kommenttien perusteella eli ruma nainen ei ansaitse komeaa miestä. Ruma nainen saa at-miehen puolesta olla yksin eikä tällä riitä naiselle minkäänlaista sympatiaa, vaikka at-mies itse tietää tarkalleen minkälaista on, kun ei kelpaa kenellekään. At-miehen tragedia on paljon suurempi kuin at-naisen tragedia. Ylipäätään se, että at-mies ei saa pi..ua, on suurempi tragedia kuin holokausti, talvisota ja ilmaston lämpeneminen yhteensä.

Sen sijaan, että at-mies tekisi tilanteelleen jotain, hän ei halua missään nimessä muuttua ja ottaa itseään niskasta kiinni, vaan rypee mieluummin itsesäälissä ja vihaa naisia kavereidensa kanssa, jotka luonnollisesti ovat myös at-miehiä. Kaikesta katkeruudesta ja vihasta huolimatta at-miesten kannattaisi muistaa pari asiaa: he eivät olisi olemassa ilman naista, ja katkeruudesta ja vihasta harvemmin seuraa mitään positiivista. Jos naiset ja miehet eivät löytäisi minkäänlaista yhteyttä vaan vihaisivat toisiaan verisesti, ihmiskunta kuolisi sukupuuttoon. (Maapallon nykytilan huomioon ottaen tämä ei välttämättä ole huono vaihtoehto.)

Minulle on jäänyt epäselväksi, mitä katkerat ja naisvihamieliset at-miehet meiltä naisilta haluavat. Pitäisikö naisten antaa kaikille tapaamilleen miehille säälipano, että he eivät ole pahoja ihmisiä at-miesten silmissä? Ryhtyä seurustelemaan at-miehen kanssa, vaikkei voisi vähempää kiinnostaa? Olisiko at-mies onnellinen, jos joku olisi hänen kanssaan säälistä? Itse nimittäin haluan, että kumppanini rakastaa minua enkä halua olla kenenkään kanssa, joka seurustelee kanssani puhtaasti säälistä.

Katkeran at-miehen on vielä vaikeampaa löytää kumppania kuin at-miehen, joka edelleen suhtautuu elämään positiivisesti tai edes neutraalisti. Katkera ihminen paljastuu jo alkumetreillä eikä kukaan halua olla katkeran ihmisen kanssa tekemisissä sukupuolesta riippumatta. Erään tuntemani henkilön sanoin: katkera ihminen on vielä pahempi kuin negatiivinen, sillä katkeruus vie enemmän energiaa ja kuluttaa ihmistä sekä jäytää sielua. Negatiivinen ihminen pystyy säilyttämään tietyn analyyttisyyden, jonka katkera ihminen menettää.

Sarjani Katkerat at-miehet jatkuu edelleen: seuraavassa postauksessa kerron, mitä at-mies voi tehdä löytääkseen elämänsä naisen itsesäälissä kieriskelyn sijasta.

“Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.” - Buddha

9 kommenttia:

  1. Ainoastaan se ihmetyttää, että miksi 33v nainen ei saa miestä. Joku iso vika on jossain?

    VastaaPoista
  2. Vastaus anonyymin kysymykseen: vaatimukset on kuin 23v missillä.

    VastaaPoista
  3. Rakas ystävä,

    "katkera ihminen on vielä pahempi kuin negatiivinen", miksi puhut katkerista miehistä, kun kyse on katkerista ihmisistä (lapsista, mummoista, alkoholisteista, jne.)? Ja ehkä katkera ihminen ei kiereskele itsesäälissä vaan itsevihassa? Tästäkin huolimatta, jatketaan harjoituksia, tytöt ja pojat.

    VastaaPoista
  4. malttamattomana odotan neuvoja mitä at-mies voi tehdä....
    1. jotain traagista itselleen ??
    2. klassiset käy suihkussa-leikkauta kampaa hiukset-hanki tyylikkäät vaatteet-opettele viihdyttämään....
    3. yllätyksiä luvassa??

    pakko laittaa bloki seurantaan en saa nyt nukuttua kun tämä jää mietityttämään.

    VastaaPoista
  5. 31v mies: Valottaisitko hieman, millaiset vaatimukset on 23v missillä? Blogin kirjoittaja voisi ehkä sitten peilata ajatuksiaan kanssasi omista kriteereistään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin tuntuu että 31v mies on oikella jäljillä. Tosin moni nuori missi on hypännyt 50v yt-miehen petiin. Miksei siis myös blogin 33v nainen jos ei kerran omanikäiset at-miehet kelpaa;)

      Poista
  6. "Kaikesta katkeruudesta ja vihasta huolimatta at-miesten kannattaisi muistaa pari asiaa: he eivät olisi olemassa ilman naista."

    Juuri niin. Äidin lisääntymisvimman takia täällä ollaan. Ei omasta tahdosta. Mieluummin olisi jäänyt syntymättä.

    VastaaPoista
  7. Heh, jälleen kerran aivan loistokirjoitus! :D Tuli repeiltyä useaan otteeseen. Ainoa miinus noista alkupään jälkikommenteista. Miksi jotkut ihmiset ei ymmärrä huumoria, huoh. Eihän nämä blogitekstit mitään totuutta ole vaan HUUMORIA (johon kuuluu sarkasmi). Elämä ei ole niin mustavalkoista; relatkaa ihmiset vähän! Tai vaihtakaa blogia jos tämä huumorin laji ei iske.

    VastaaPoista
  8. Itse olen tullut siihen lopputulokseen, että at-miehet ovat jo löytäneet sielunkumppaninsa: nimittäin toisensa. Siitä sitten vaan sutimaan toisiaan perseeseen. Ai eikö kiinnosta? Tämä johtuu tietysti siitä, että at-miehillä on seksuaalinen ylivalta suhteessa toisiin at-miehiin, mistä seuraa se etteivät ne penteleet anna kenen tahansa voidella anustaan. Tämä johtuu vain at-miesten omasta nirppanokkaisuudesta ja liian korkeista standardeista =P.

    VastaaPoista