perjantai 7. kesäkuuta 2013

Vuosipäivä

17.6.2012 kirjoitin seuraavaa:

…”Sain mieheltä todella kummallisen viestin toisten deittien päätteeksi. Miehellä on joko hieman kieroutunut huumorintaju tai vaihtoehtoisesti hän on ylimustasukkainen ja sairaalloisen omistushaluinen vaimonhakkaaja”… ”Olen pyöritellyt pitkin päivää pienessä mielessäni kauhuskenaarioita siitä, että mies on oikeasti kukkuu-osastoa, ja kohta huomaan, että hän pyörii kotitaloni ympärillä, räpläilee lukkoa ja yrittää päästä sisään asuntooni voidakseen kostaa minulle torjumisen tuottaman tuskan.”

”Parhaassa tapauksessa nauramme yhdessä vuosipäivänä kynttiläillallisen ääressä, että olen epäillyt kultamussukkaani sairaalloisen mustasukkaiseksi ja väkivaltaiseksi ja olen vieläpä raportoinut asiasta jo aikaa sitten suljetussa sinkkublogissakin.”

Kynttiläillallisen ääressä vietetty vuosipäivä on nyt takana päin, ja on aika laittaa tämä blogi pakettiin. Vielä syksyllä lupailin tuoreimmille lukijoilleni, että jatkan edelleen kirjoittamista keskittyen parisuhteen kommentointiin ironissävytteisesti. Huomasin kuitenkin, etten pysty kirjoittamaan minulle rakkaasta ihmisestä ja minulle tärkeästä suhteesta ironisella otteella, tai ylipäätään jakamaan suhteeni sisäisiä asioita julkisesti blogissa, joten kirjoittaminen loppui seinään. Toisaalta aikakin on rajallista nyt, kun sitä pitää jakaa toisen ihmisen kanssa :-)

Palasin kirjoittamaan jäähyväiset kaikille lukijoilleni: rakkautta, onnea ja ihanaa kesää kaikille! Kiitos hymyistä, naurahduksista, sympatioista ja kommenteista, joita olette ahkerasti jättäneet!

P.S. Hynttyyt yhteen –projektin veimme päätökseen tänä keväänä, ja asuinkustannuksetkin saimme jaettua molemmille sopivalla tavalla. Asuntooni on ilmestynyt kolme kappaletta sangen rumia Lundian hyllyjä (palautetta valmistajalle: me so not likey), vielä rumempi työpöytä varustettuna kookkaalla pöytätietokoneella sekä erinäisiä kasoja roinaa, vaatteita, kirjoja ja sälää. Yllättävän hyvin niiden kanssa pystyy elämään, kun suuntaa katseensa toisaalle ja sulkee Lundia-huoneen oven säännöllisin väliajoin ;-)


16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi - kävin viime päivinä kurkkimassa seuraamiani blogeja sen verran, että huomasin, että olet itsekin pistelemässä pillejä pussiin.

      Poista
  2. Hui! Mä ihan säikähdin. Luulin että blogi on jo kuollut ja kuopattu. Hmm, ehkä kyseessä on epäkuollut blogi. *Indigo hakee varastosta teroittamansa lapion* *Mätkis & dekapitaatio* No niin, luulis nyt pysyvän kuolleena.

    Yks tyttölapsi yritti kerran selittää mulle sitä, että parisuhteessa pitää tehdä kompromisseja. Tarkoittikohan se just lundioita ja pöytäkoneita? Pääsitkö muuten edes eroon siitä putkitöllöstä?

    Hmm, hmm, aurinko paistaa, linnut laulaa ja blogit kuolee. Mitä hittoa mä nyt oikein teen? Josko sitä vaikka laittaisi kahvit tulille, vetäisi verhot alas ja alkaisi katsoa The Walking Deadia tai True Bloodia...Sounds like a plan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! Putkitöllö olikin ainoa, josta pääsin eroon. Sen tilalle hankittiin taulu-tv, joskaan en ole edelleenkään varma, tarvitaanko tähän talouteen kahta televisiota. Itse kun vietän tv:n ääressä aikaa ehkä puolisen tuntia viikossa..

      "Mitä hittoa mä nyt oikein teen?" - Nauti kesästä ja auringosta :) Ja ei Walking Deadia, se aiheuttaa painajaisia ;)

      Poista
    2. Vai tv saatiin sentään ulos kämpästä - jotain sekin. Puolisen tuntia telkkua viikossa!? Ootko ihan terve? Toisaalta, en mä edes tota aikaa viikossa töllöä katso. Telkku on lähinnä tietokoneen näyttönä pelaamista ja leffoja/sarjoja varten.

      Kesästä nautitaan parhaillaan miniloman muodossa. Mä en käsitä, miksi duunikaverit haluu pitää lomansa heinäkuussa. Silloinhan Stadissa on aivan kuollutta, eikä duunissa hommia nimeksikään. Kyllä mä voin silloin syljeksiä kattoon liksan juostessa...

      P.S. Ei The Walking Deadista tuu painajaisii. Zombit on eri lutusii. Ottaisin heti pari lemmikiksi, mutta naapurit vois alkaa valittaa hajusta - varsinkin näin kuumilla ilmoilla. Kalmoille ois kyllä kiva syöttää kaikkia urpoja välipalaksi.

      Poista
  3. Haave itselläkin, että saisi joskus kuitata blogiin, sainpas jonkun ihmissuhteen onnistumaan ja kestämään. Ainakin vuosipäivään saakka siis kannattaa blogia pitää säästöliekillä ennen virallista lopetusta. ;)

    Onnea, iloa ja etenkin rakkautta elämääsi! Ihana kesäkin just alkanut ja saa nauttia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kestävä ihmissuhde sieltä vielä tulee :) Itselläni suhteen löytämisessä kesti yli neljä vuotta, joten mikään nopea projekti se ei läheskään aina ole. Toisekseen mekin olemme vielä melko alkuvaiheessa, sillä varsinainen seurustelu on kestänyt vasta alle vuoden ja yhdessä asuminen muutaman kuukauden. Aika näyttää, miten kestävällä pohjalla tämä parisuhde on. Onhan tämä aina välillä vuoristorataa, mutta en ole kyllä koskaan elänyt tasaisen paksussa parisuhteessa.

      Ihanaa ja rakkauden täyteistä kesää sinullekin!

      Poista
    2. "Ihanaa ja raukkauden täyteistä kesää sinullekin!" Eikö ihana kesä riittäis ilman, että sitä pitäisi vielä rakkaudella täytellä? Nyt vaan aiheutat naisparalla kauheita paineita, sen sijaan, että se vois makoilla rannalla ja lukea vaikkapa Hustvedtin Kesä ilman miehiä -kirjaa. Hmm, pitäsköhän lukasta se ittekin; ei ois edes kovin paksu opus.

      Poista
  4. Vuosipäiväonnittelut ja hyvää jatkoa myös täältä!

    VastaaPoista
  5. Tällaisen postauksen linkitän vielä tänne:
    http://www.lily.fi/blogit/suhteellisuudentaju/naisellinen-tavarataktiikka

    VastaaPoista
  6. Kiitos hauskoista hetkistä blogisi parissa! :) Onnea parisuhteesta!

    VastaaPoista